Moderne lejeboliger med tidløs indretning

Alle boligerne er indrettet med hvide vægge og lofter samt lyse laminatgulve i egetræ, der sikrer et dejligt lysindfald i alle boligens rum.

Moderne lejeboliger med tidløs indretning

Alle boligerne er indrettet med hvide vægge og lofter samt lyse laminatgulve i egetræ, der sikrer et dejligt lysindfald i alle boligens rum.

Det kombinerede køkken og stue udgør boligernes naturlige samlingspunkt, hvor der er lagt op til at hygge om madlavningen og i sofaen foran fjernsynet.

Det nydelige badeværelse er belagt med elegante grå klinker på gulv og i den separate bruseniche, der spiller elegant sammen med de hvide vægge og elementer.

Elementerne i boligen er fra HTH, der med sine hvide overflader giver boligen et lækkert, lyst udtryk, og der er godt med skabsplads i værelser, køkken og badeværelse. Hårde hvidevarer som kombineret vaskemaskine og tørretumbler, ovn/komfur, kølefryseskab og opvaskemaskine er installeret på forhånd.

Et sundt indeklima er vigtigt for livskvaliteten, og derfor er der i alle rum gulvvarme og ventilationsanlæg. I hele byggeriet er der anvendt kvalitetsmaterialer, der er nemme for dig at vedligeholde.

Gode faciliteter til flere behov

Du får dit eget private kælderrum på 2 m2 til opbevaring af diverse ting og sager. Har du bil, er der gratis parkering i nærområdet, og i gården og kælderen kan du parkere din cykel.

Du kan også se frem til en skøn altan eller terrasse, hvor du kan sætte dig og slappe af i solen. Det gælder også i gårdhaven og de flotte grønne områder mellem boligerne, som lægger op til ophold, hyggelige spil og sociale arrangementer.

Du kan også søge om godkendelse til husdyr.

Vi står klar til hjælpe dig med alt fra fremvisninger, åbent hus, leje og meget mere

Er du i tvivl om noget eller sidder inde med nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os. Vi vil guide og rådgive dig på bedste vis.

LokalBolig Aarhus Vest

KONTAKT

Kontakt Lokalbolig Aarhus Vest på 88 44 22 11 eller aarhusvest@lokalbolig.dk hvis du har spørgsmål

Er du interesseret i en bolig i Pollenhaven?

Tilmeld dig til Åbent Hus

  • Onsdage fra kl. 15 til 16
  • Søndage fra kl. 11 til 12

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt og bekræfter din tilmelding.

"*" indikerer påkrævede felter

Vælg Åbent Hus
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

LokalBolig Vest ApS
Silkeborgvej 245,
8230 Åbyhøj
Telefon: 88 44 22 11
Email: aarhusvest@lokalbolig.dk